It's always sunny here!


Must-see verfilmingen

01-04-2014 15:12

Hey iedereen, we hebben weer een nieuwe blogpost voor jullie! Vandaag gaat het over films gebaseerd op boeken. Welke moet je allemaal zien?

 

Divergent

Oh my god. Deze boeken zijn heel populair en terecht, want Divergent is alles behalve saai. Beatrice (Tris) Prior leeft in een wereld waarin er vijf facties zijn met vijf "belangrijke" eigenschappen: Vriendschap, Zelfveroochening, Oprechtheid, Eruditie en onverschokkenheid. Tris krijgt te horen dat ze in geen van de vijf facties goed past en dat is heel gevaarlijk: de leiders van haar stad zullen haar vermoorden als ze het te weten komen.

Divergent is vooral heel erg spannend en deze film was ook lang verwacht. En eindelijk (EINDELIJK) is hij uit. Yes! 

 

Vampire Academy

JAJAJAJA, misschien hebben we iets te langer doorgedramd over hoe geweldig deze boeken zijn... (Maar het is echt zo!) Dus we gaan niet alweer uitleggen hoe knap Dimitri is, hoe cool Rose is, hoe lief Lissa, hoe sarcastisch Christian, hoe zielig Mason, hoe grappig Adrian.... *zucht* Oke, oke, we stoppen. Wat we willen zeggen: ren alsjeblieft hoe snel je kan naar de bioscoop en koop kaartjes! Het is het waard!! 

Hier onze review: sunshinegirls9.webnode.nl/news/review-vampire-academy/

 

The Hunger Games

Oeps, een beetje te laat. Bijna iedereen heeft deze films al gezien... Een bewijs dat ze te cool zijn!! We kunnen niet wachten op Mockingjay (Spotgaai in het Nederlands). Beetje een korte toelichting bij deze, maar iedereen weet haast waar deze super-coole-niet-te-missen boeken over gaan. Yay!!

 

The Mortal Instruments - City of Bones

Jammer genoeg is deze film niet zo heel erg geweldig als het boek (vinden wij dan) maar verder is het echt de moeite waard om te kijken. Sowieso, het was niet helemaal eerlijk van ons om te verwachten dat de film net zo goed zou zijn als het boek, want dat is bijna onmogelijk... Aanrader!! (Wel eerst het boek lezen, anders snap je er niks van...)

 

The Fault In Our Stars

OMG, dit boek was zo zielig/geweldig/triest/awesome/romantisch/schattig/jammer/grappig/luchtig/zwaar/onmogelijk-te-beschrijven. Honestly. Het enige wat we hierover kunnen zeggen is: asljeblieft, doe jezelf een plezier en lees het! 

 

Ahh, nu krijgen we echt zin om zo'n superlange film marathon te houden, haha! Nou ja :)

-xxx- Lauren en Olivia

 

 

 

 

—————

Terug


Onderwerp: Must-see verfilmingen

Datum: 19-09-2014

Door: StephenDuT

Onderwerp: sac michael kors pas cher https://www.thedailyuplift.com/


—————