It's always sunny here!


Review: Vampire Academy

04-03-2014 19:02

In een woord: WAUW. Er zijn simpelweg geen andere woorden voor. Deze film had alles: spanning, actie, liefde, vriendschap, drama, humor en toch ook angst/horror. Dubbel wauw.

Omdat we samen naar deze film geweest zijn en dezelfde mening hierover hebben, is dit een review van ons allebei. Hier, de review van Vampire Academy!

Spanning

Wow, de spanning was gewoon te voelen! Met Lissa gaat het steeds slechter en Rose moet er samen met haar tegen vechten en Lissa tegelijkertijd beschermen. Lissa heeft zichzelf niet meer onder controle, waardoor ze de streng verboden "dwang gedachten" gebruikt op anderen (dwang gedachten zorgen ervoor dat je alles doet wat iemand zegt, het lijkt op gehypnotizeerd zijn), Lissa steeds depressiever wordt (en zichzelf snijdt) de mogelijkheid van Strigoi worden wordt steeds aantrekkelijker...

 

Actie

Het hoofdpersonage, Rose Hathaway, is natuurlijk een damphier en die trainen om de goede vampieren, de Moroi (waaronder Lissa), te beschermen tegen de onsterfelijke, slechte vampieren, de Strigoi. Er is dus meer dan genoeg actie! Aan het einde komt Rose een Strigoi tegen waartegen ze alleen moet vechten, wat zorgt voor haar bijna-dood... 

 

Liefde

Jaa, Dimitri mag natuurlijk niet ontbreken! Rose en hij hebben zo'n schattige relatie.. *zucht* Als we verder nog wat zeggen verpesten we het, maar geloof ons: het wordt geweldig! En de acteur die Dimitri speelt is ook nog echt Russisch! Yay!!

 

Vriendschap

Ahh... De vriendschap tussen Lissa en Rose is gewoon geweldig. En nee, dan niet het soort geweldig dat ze nooit boos op elkaar worden of ruzie krijgen. Ze beschermen elkaar, ze hebben ruzie maar toch zouden ze alles voor elkaar doen. Dat is toch echt perfect?! 

 

Drama

Vampire Academy speelt zich, zoals de titel zegt, op een "academy", dat is dus een school. Er is dus schooldrama! *gejuich* De kleine b*tch Mia, heeft Lissa's ex-vriendje gestolen. Lissa vindt dit niet erg, maar Aaron (zo heet hij) vindt Lissa alsnog veel leuker en dat weet Mia. Intrige, jaloezie en drama: Vampire Academy heeft het allemaal!

 

Humor

Rose is echt zo'n typische, sarcastische kick-ass hoofdpersonage: superleuk! Op alles heeft ze een sarcastisch weerwoord, dat  is zo grappig. Lissa daarintegen is een perfecte prinses. 

 

 

Angst/horror

Ja, de kwaadaardige Strigoi zijn geen pretje. Ook zien ze er niet bepaald schattig uit. Maar ja, Dimitri en Rose doden ze natuurlijk voor er iets slechts gebeurt! *knipoog* :)

 

Dit is toch meer dan genoeg reden om NU naar de bioscoop te rennen?! :)

 

-xxx- Lauren en Olivia

 

 

—————

Terug


Onderwerp: Review: Vampire Academy

Datum: 16-06-2014

Door: Pharmf920

Onderwerp: Good info

Very nice site! <a href="https://aieypxo2.com/tovqrs/1.html">cheap goods</a>

—————

Datum: 15-06-2014

Door: Pharma453

Onderwerp: Good info

Very nice site! <a href="https://aixypeo2.com/ayaoqa/1.html">cheap goods</a>

—————

Datum: 14-06-2014

Door: Pharmf346

Onderwerp: Good info

Very nice site! <a href="https://apxoiey2.com/aovqrx/1.html">cheap goods</a>

—————

Datum: 12-06-2014

Door: Pharme589

Onderwerp: Good info

Very nice site! <a href="https://ypxoiea2.com/qyaoqq/1.html">cheap goods</a>

—————

Datum: 11-06-2014

Door: Pharmd973

Onderwerp: Good info

Very nice site!

—————

Datum: 11-06-2014

Door: Pharmd77

Onderwerp: Good info

Very nice site! cheap goods https://oixapey2.com/aqsrxr/4.html

—————

Datum: 11-06-2014

Door: Pharmd59

Onderwerp: Good info

Very nice site! [url=https://oixapey2.com/aqsrxr/2.html]cheap goods[/url]

—————

Datum: 11-06-2014

Door: Pharme167

Onderwerp: Good info

Very nice site! <a href="https://oixapey2.com/aqsrxr/1.html">cheap goods</a>

—————

Datum: 10-06-2014

Door: Smithd590

Onderwerp: John

This is really interesting, You're a very skilled blogger. I have joined your feed and look forward to seeking more of your magnificent post. Also, I have shared your web site in my social networks! aceakdgcedbdcebc

—————