It's always sunny here!


Tips om in de ochtend uit bed te komen

03-02-2014 17:19

 

Soms werkt de “normale” wekker niet als je tot 12 uur hebt liggen Whatsappen. Daarom deze tips om uit bed te komen.

 

1. Neem een huisdier. Katten en honden vinden het prima om hun baasje “lekker even wakker te maken” om vijf uur.

 

2. Installeer een wekker app die pas uitgaat als jij het goede antwoord op een sommetje hebt ingetypt. (Arghhhh. S’ochtends vroeg zijn wij echt nog niet klaar voor wiskunde.)

3. Leg je wekker aan de andere kant van de kamer, nog wel dat je het kan horen. Veel plezier tijdens het zombie-achtige kruipen naar de overkant, terwijl je nog half slaapt.

 

4. Stel als wekker een liedje in dat je echt haat. Dat noemen we nou lekker wakker worden :)

 

5. Koop een lamp die langzaam aangaat op het tijdstip dat jij wakker wilt worden. Als je altijd slaapt met licht aan, werkt dit niet, tenzij je bereid bent om twee uur na de tijd wakker te worden (dat komt dan niet door het licht maar door jezelf).

6.  Vraag een ander om je s’ochtends wakker te maken met een ijskoud washandje op je gezicht. (Dat werkt gegarandeerd!!)

 

7. Gebruik gewoon een normale wekker, maar spreek met jezelf af dat je niet de snooze-knop gaat gebruiken en dat je jezelf 10 seconden geeft om uit bed te gaan. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 9, 9..

 

8. Koop een wekker in de vorm van een mat. Je moet erop staan voordat de wekker uitgaat. Valspelen kan wel heel makkelijk, pak je huisdier van 1 en leg hem/haar erop. Grote kans dat je een paar krassen op je armen krijgt, maar dan kan je nog een uurtje slapen, en dat is het waard, toch?

9. Wat maakt het uit? Meld je ziek en slaap lekker tot 12 uur.

 

Sommige opties zijn echt voor de wanhopige onder ons, zoals 6 en 2 :) We weten al welke tip het meest in de praktijk zal worden gebracht…*AHUM* *9 bijvoorbeeld*

 

-xxx- Lauren en Olivia

—————

Terug


Onderwerp: Tips om in de ochtend uit bed te komen

Geen commentaar gevonden.