It's always sunny here!


Review: LUSH lipscrub

08-03-2014 21:42

Heyy iedereen!! Kennen jullie LUSH? www.lush.nl/ Het is een "nieuw" (in ieder geval niet zo oud) merk uit Engeland dat helemaal voor 100% natuurlijk gaat! Yay! Dat klinkt al goed, toch? Hier review ik een van hun populairste producten: de Bubblegum lipscrub voor perfect kissable lips

Dit is wat LUSH zelf over de Bubblegum lipscrub zegt:

Als de kleur roze een smaak zou hebben, zou dit hem zijn. Klinkt dat logisch? Weten we eigenlijk niet, maar voor de liefhebbers van Snowfairy is dit een must! Deze scrub verwijderd losse velletjes van je lippen voor lippen om te zoenen! Pak een beetje uit het potje en masseer deze over je bevochtigde lippen.

Oke, mag ik even zeggen hoe waar dit is? Deze suikerzoete smaak is zo lekker, dat je gewoon liever het potje opeet dan het voor je lippen gebruikt! Snowfairy is trouwens een hele bekende geur van LUSH. Een hele zoete, suikerachte geur die werkelijk waar ruikt als de naam. (Klinkt dat gek?)

Het is echt een heel klein potje, van maar 25 gram. Wel voor bijna tien euro. Dat is heel duur voor zo weinig, gelukkig heb je maar heel weinig nodig per scrubbeurt. Het potje blijft een ongeveer jaar lang goed, dat is prima. Alles wat je niet opkrijgt kan je eten, toch? 

Je kan het serieus opeten!! YAY *vreugdedans* 

De ingredienten lijst is ook natuurlijk, dus eigenlijk had ik al kunnen weten dat je het gewoon kan opeten... Nou ja, dat doe je toch normaal niet met een product, ook al zeg je nog zo vaak dat je het wel kan opeten. De ingredienten zijn overigens niet echt zeldzaam of zo, dus dat is niet de reden voor de prijs. Hier is de lijst:

 

Basterdsuiker (Castor Sugar), Jojoba olie biologisch (Simmondsia chisensis), Methyl Ionone, Smaakstof (Flavour), Kleurstof 45410, Kleurstof 45380

 

Oeh, suiker! Je wordt hier dus wel lekker dik van, maar ja.. Tegenwoordig word je overal dik van, en anders sport je het er lekker vanaf.

Hier zie je de suiker goed. 

 

Wat kan ik zeggen? Raad ik het aan? Tien euro is natuurlijk wel heel duur voor een potje van 25 gram suiker, maar het scrubt je lippen wel echt. Lekkere lippenbalsem erover, en je hebt zachte, perfecte lipjes! Hm, moeilijk dus. Het is wel een multifunctioneel product (je kan het opeten: opnieuw yay!) en er zijn verschillende smaken: de suikerzoete Bubblegum, Sweet Lips, de zoet-zoutige Popcorn en Mint Tulips. *even nadenken*

Oke, ik raad het aan. Het doet z'n werk perfect en heeft een lekkere smaak. Maar als je de prijs te hoog vindt, zou ik skippen.

Hopelijk heb je er wat aan!

-xxx- Lauren

 

—————

Terug


Onderwerp: Review: LUSH lipscrub

Geen commentaar gevonden.