It's always sunny here!


Review: Lush Bunny Bubble Bar

07-04-2014 14:51

De lentecollectie van Lush is niet nieuw voor veel van jullie, dus de meesten zijn al bekend met deze suikerzoete bruisbal in de vorm van een supercute konijntje. Alsnog; hier mijn review!

Iets grotere foto's dan normaal, maar awhh wat is dit een schattige bruisbal. Hij past makkelijk in je hand. Hij kruimelt wel een beetje, maar dat is ook normaal: je hoort hem onder de kraan te verkruimelen. Dat zorgt voor veel schuim en een heerlijke geur. 

Wat Lush zelf over de Bunny zegt: 

De inspiratie van deze bubbel bar komt van het Witte Konijn uit Alice in Wonderland. Dit witte konijntje huppelt vrolijk door je badkamer en zorgt voor heerlijk zoet schuim (in de geur van Cream Candy!) in je badkuip. Deze bubbel bar heeft dezelfde formule als onze bubbleroons, hij bevat cacaoboter en sheaboter en is dus wat verzorgender voor je huid. Met één Bunny kun je twee heerlijke schuimbaden maken, hij heeft een verassend hartje!

 

Sorry, al de foto's in deze blogpost zijn onscherp en bewogen :( Maar je ziet wel goed het hartje waar Lush het over heeft. Helaas had ik niet door dat je de Bubbel Bar twee keer kunt gebruiken, ik heb alles in één keer opgemaakt. Ach ja...

In het water...

En erna... 

Hmmm, lekker veel schuim! De hele badkamer rook heerlijk naar dit zoete konijtje. Loveeee....

 

Wie er nog niet bekend is met de Lush bruisballen: doe jezelf een plezier en koop er een! Er zijn nog veel verschillende soorten, allemaal met een eigen geur. Er is zeker eentje voor jou. Super aanrader om te ontspannen! <3

En PS: dit is de iets latere blogpost van het weekend, sorry dat jullie zo lang moesten wachten! 

 

-xxx- Lauren 

 

—————

Terug


Onderwerp: Review: Lush Bunny Bubble Bar

Datum: 08-04-2014

Door: oempaloempa

Onderwerp: Lush

Konijntjeeee, Konijntjeeee lalalaalalaal Konijntjeeeee

—————

Datum: 08-04-2014

Door: Anna

Onderwerp: Lush

Ahh, ik hou van Lush! <3

—————