It's always sunny here!


Maak je kamer zo happy mogelijk!!

21-01-2014 09:37

 

 
Een kamer is niet alleen om huiswerk in te maken en om in te slapen: een kamer is veel meer! Je kan hem helemaal zelf inrichten en je kan er allerlei persoonlijke dingen in zetten (die natuurlijk ook onnodig en onpraktisch zijn, maar dat maakt lekker niet uit!).
 
Het is jouw eigen plekje in het huis, en daar moet je je natuurlijk wel op je gemak voelen. Er zijn manieren om je kamer zo relaxed mogelijk te maken zodat jij je er fijn in voelt!! Hier zijn ze :) 
 
Kleuren
 
Ten eerste zijn de kleuren heel belangrijk. Wil je een lichte kamer waar je volledig tot rust kan komen? Kies dan "luchtige" kleuren zoals wit, lichtblauw en pasteltinten. Natuurlijke kleuren zijn stevige, egale kleuren zoals donkergroen, beige, lichtbruin, een beetje aarde-kleuren. Voor de meer energierijke mensen zijn er warme, opwekkende tinten zoals rood en oranje. Kleuren zijn heel belangrijk voor de sfeer van je kamer, dus denk hier goed over na!
 
Hou het persoonlijk
 
Jouw kamer is van jou, en dat moet je kunnen zien! Als je kamer een wat neutralere uitstraling heeft (door middel van aarde tinten), kan je het een beetje meer "jij" maken door bijvoorbeeld foto's van jezelf op de muur te plakken. Leuk!!
 
Accessoires zijn altijd leuk :)
 
Doe net dat beetje extra erbij door leuke kussentjes en dat soort dingen toe te voegen aan je kamer. Doe het in een opvallende kleur, dan staat het nog leuker!!
 
 
Nu kan je, als je je verveelt, gewoon lekker een pot verf of zo kopen en je kamer gaan pimpen! Veel plezier. :) 
 
 
-xxx- Lauren en Olivia
 

—————

Terug