It's always sunny here!


Lente nagels

12-04-2014 09:27

Misschien dachten jullie dat we uitgepraat waren over de lente na de vorige blogpost, de Spring Has Sprung TAG. Eh, nee dus. We hebben nog een paar leuke nagellakjes om te laten zien! Precies in de kleur van regenboog, en dus uiterst geschikt voor de lente. Kijk verder voor de swatches!

 

We hebben verschillende merken uitgekozen voor de nagellak, natuurlijk hele budget lakken van de Hema maar we hebben geen geen nagellakjes van OPI voor deze "lente nagels" blogpost. Zoveel OPI nagellak hebben we ook niet!

PS: deze blogpost heeft weeer omgedraaide foto's! *kreun*

Deze lak is van Rimmel London uit de 60 seconds collectie. Een hele vrolijke, frisse kleur. Hij dekt prima in twee laagjes en onze lijken er nog bruiner door ;)

Rimmel London 60 seconds kost 6,99 bij de drogist maar we weten niet of deze lakjes nog te koop zijn, ze zaten in de zomercollectie van 2012. Deze kleur heet Instyle Coral.

 

Deze dekt misschien niet heel erg goed, maar de kleur heeft iets lente achtigs. Hij is van Catrice, en dus niet bepaald high end. We kunnen dus ook niet al te veel verwachten... Hij is prima voor wat je ervoor betaalt, en de kleur is natuurlijk heel erg leuk :)

Dit is de kleur Man, Go Tango en is de koop bij het Kruidvat voor 2,49.

Wat natuurlijk niet kon ontbreken is een Hema lakje. Opzich is de kwaliteit prima voor wat je ervoor betaalt (dat was ook het geval bij de Catrice lak hierboven) maar we vinden wel dat de lak misschien iets beter had kunnen dekken. Het is natuurlijk een vrolijk geel kleurtje. Zet een paar gekleurde stipjes op je nagels nadat je deze Hema nagellak hebt aangebracht en heee, perfect voor Pasen!

Deze kost 0,99 en is te koop bij de Hema. Hema lakjes hebben geen specifieke naam.

 

Nog een Hema lakje, maar deze is de longlastig versie. Of ie echt zo longlasting is? We merken geen verschil met het andere Hema lakje. Wel is dit een leuke frisse kleur die er iets doodser uitziet in het potje dan daadwerkelijk op je nagels. Jammer, veel mensen zullen hem hierdoor niet kopen! 

Deze nagellak is ook te koop bij Hema filialen en kost rond de 2 euro. 

 

 

Deze nagellak is van Kiko en we hebben deze al sinds 2010/2011 en alsnog is de kwaliteit perfect. Oke, hij dekt iets minder geweldig dan eerst, maar van een afstandje zie je dat niet zo. En de kleur maakt alles goed! Lichtblauw <3

 

Kiko nagellak is te koop in hun webshop of in de Kiko winkels (die jammer genoeg niet in Nederland voorkomen). Deze nagellak hebben we gekocht in Italie.

 

 

 

 

 

—————

Terug


Onderwerp: Lente nagels

Datum: 13-04-2014

Door: Anna

Onderwerp: Nagels

Leuke kleuren!!

—————