It's always sunny here!


How to: natural beauty

29-03-2014 14:42

Hey iedereen! Eerst dit "nieuws": we gaan weer wat vaker posten! Elke week komen er minstens drie artikelen online, hier gaan we echt voor! Ze komen op verschillende dagen online (meestal verspreid over de week) maar waarschijnlijk zullen de "vaste" dagen dinsdag/woensdag, vrijdag en zaterdag/zondag zijn. Veel plezier met artikels lezen!! 

Vandaag hebben we een "how to" voor jullie: how to be a natural beauty. Natuurlijk is het 2014 en is het mogelijk om jezelf "mooier" te maken door middel van veel make up. Maar dit wordt ook steeds meer not done. Een natural beauty zijn wordt steeds meer gewaardeerd: met weinig make up of gewoon geen! Daarom hier manieren om jezelf knapper te maken zonder make up! :)

 

Lachen!! 

Je bent op je knapst als je lacht: je ziet er happy uit en je straalt liefde en vrijheid uit. Lachen dus! En niet faken, want dan werkt het natuurlijk niet. Het is natuurlijk wel leuk als je tanden mooi wit zijn, anders is het ietsje minder leuk om naar jou te kijken.

 

Als je make up draagt, doe het niet te obvious

Zelfs als een natural beauty mag je wel een beeetje mascara, lippenbalsem en blush gebruiken. Als het maar niet te veel wordt. Want misschien is je look niet 100% natuurlijk, maar dat zie je niet. Zorg vooral niet voor een plamuur effect, neonblauwe lippen of veel te lange nepwimpers. Dat is gewoon too much. 

 

 

Op tijd gaan slapen

Haha, nu klinken we waarschijnlijk als je moeder ("op tijd gaan slapen he, anders ben je morgen veel te moe") maar het is echt zo. Het zorgt voor een uitgerust gezicht met net genoeg kleur. Als je genoeg slaap hebt gehad heb je niet eens mascara op te doen om een wakkere blik te hebben. Yay! 

 

Goede verzorging

Was je gezicht elke avond en elke ochtend en als je make up draagt, haal het er goed af. Puistjes krijg je vroeg of laat wel, maar dat betekent niet dat je het niet kunt uitstellen. Elke dag douchen en 3 keer in de week je haar wassen zorgt ook er ook voor dat jij je fris en schoon voelt. 

Nog een belangrijke tip: lippenbalsem of dagcreme is niet per se make up! Als je lippen velletjes hebben: doe gewoon lippenbalsem op en wanneer je huid droog en trekkerig is, je hebt niet voor niets een dagcreme! Natural beauty staat niet gelijk aan jezelf niet verzorgen. 

 

Be happy!!

Staat een beetje gelijk aan tip nummer 1, maar het is gewoon zo. Als je happy bent straal je en dat maakt je knapper!! Happiness is the key to everything.

 

Hopelijk hebben jullie wat aan deze tips! En als je heel veel make up draagt: voel je niet aangesproken, want als jij je mooier voelt met make up, ga gewoon zo door! En voor de mensen die zich als het ware verstoppen onder een dikke laag foundation: je bent prachtig zoals je bent!

 

-xxx- Lauren en Olivia

 

—————

Terug


Onderwerp: How to: natural beauty

Datum: 19-09-2014

Door: StephenDuT

Onderwerp: new balance enfant https://www.movinglikewater.com/


—————

Datum: 11-04-2014

Door: Abigailkpw

Onderwerp: Cheap FIFA Coins:FIFA 2014 vgqudwyv qbesqliw uzufv upnakbd


—————

Datum: 22-04-2014

Door: Lauren en Olivia

Onderwerp: Re:Cheap FIFA Coins:FIFA 2014 vgqudwyv qbesqliw uzufv upnakbd

Niet spammen please :)

—————

Datum: 30-03-2014

Door: yolootje

Onderwerp: witte tanden

k heb een beugel !!!!!!! weg witte tanden !!!!!

—————