It's always sunny here!


How to: get a killer body

19-03-2014 16:32

Heyy iedereen, vandaag starten we met how to's. Vandaag beginnen we met de how to: get a killer body, want een "killer body" hebben is natuurlijk iets wat we allemaal willen. En nu het zonniger weer wordt, moet je je zelfverzekerd voelen in je bikini. Ook al gaat het om het innerlijk, als je je fysiek niet goed voelt helpen deze tips je om de zomer te overleven. Enjoy :)

 

1. Eet gezond

Cliché, maar waar. Je krijgt echt geen perfect lichaam als je dagelijks friet en hamburgers eet. Tuurlijk, voor een keertje mag best, maar niet te vaak :) Zo heb je er ook meer plezier van! 

Groente en fruit zijn echt musts, dus zorg ervoor dat je daar genoeg van binnen krijgt. Goed voor je :)

2. Water is je nieuwe favoriete drankje

Water is zo ongelofelijk goed voor je: vrij van toegevoegde suikers, calorieën en goed voor je je lichaam. Drinken dus!! Acht glazen per dag is ongeveer genoeg. Als je vindt dat water geen smaak heeft, kan je er bijvoorbeeld een smaakje aan toevoegen (met zo min mogelijk suikers, please). Zo is het lekker en gezond!

 

3. Dwing je lichaam niet tot het uiterste

Voor sommige lijkt het misschien nodig, maar dat is het echt niet. Jezelf elke dag in het zweet werken en vier keer per week naar de sportschool gaan, is echt niet zo gezond als je denkt. Je kan het beter langzaam opbouwen, zodat je zeker weet dat je je lichaam niet te veel uitput. Dit is de betere optie voor je lichaam en je geest! 

 

4. Yoga

In plaats van je geld te besteden aan de sportschool, kan je ook naar yoga gaan. Dit werkt ten eerste ontspannend en ten tweede zorgt dit voor een balans in je lichaam. Als je wilt kan je ook speciale yoag oefeningen doen die erop gericht zijn om gewicht te verliezen.

5. Probeer elke dag even te "sporten"

Ren elke dag eventjes op en neer of fiets een keertje naar school in plaats van met de metro te gaan. Dit lijkt niet op sporten, maar het is het wel! Op lange termijn zal je hiervan fitter worden: al is het maar vijf minuten.

 

6. Maak een schema

Als je elke dag even fietsen niet genoeg vindt om écht een geweldig lichaam te krijgen, maak dan een dagelijks sportschema met tijden. Zorg ervoor dat je bijvoorbeeld elke avond twintig minuten lang gaat joggen. De volgende week doe je dat vijfentwintig minuten. Zo wordt je steeds fitter. Je schema helpt je om gemotiveerd en gefocust te blijven. 

7. Motiveer jezelf

Koop bijvoorbeeld alvast een mooie bikini. Je kan jezelf al op het strand zien staan: beeldschoon en superslank. Dat wordt je motivatie! Elke keer als je denkt, "Argh, moet ik weer gaan sporten, ik heb geen zin, het lukt toch nooit, ik wordt niet slank", denk je aan dat beeld van jezelf, en hoe graag je dat wilt bereiken. Wedden dat je met een glimlach gaat sporten? 

 

Hopelijk lukt het jullie om jullie doel te bereiken! Het gaat wel om het innerlijk, hé (als het niet lukt). :) 

-xxx- Lauren en Olivia

—————

Terug


Onderwerp: How to: get a killer body

Geen commentaar gevonden.