It's always sunny here!


Hoe zorg je ervoor dat hij je leuk gaat vinden?

01-02-2014 18:28

Dit is natuurlijk een vraag die de vrouwelijke helft van de mensheid zich al eeuwenlang afvraagt - maar wat is nou het antwoord?

Je hebt het "ik-vind-hem-niet-leuk-nou-misschien-toch-wel" gedeelte gehad, want je vindt hem nu definitief geweldig. Je hebt het "BFF-gaat-stalken" gedeelte ook al gehad (hier ons artikel over dat stadium: sunshinegirls9.webnode.nl/news/stalkerige-bffs/). En nu ga je blozen wanneer iemand zelfs al zijn naam zegt.

Je bent verliefd, en het is allemaal geweldig, en de vogels fluiten, en de lucht is zo mooi blauw *kuch* grijs... Er is maar 1 piepklein probleempje. Waarom hebben jullie nog niet?!

En voor de mensen onder jullie die met dit probleem worstelen: hier gouden tips om hem ook op jou verliefd te laten worden!! Nadat dat gedaan is, krijgen jullie in no time verkering. (Dat klinkt goed, toch?)

1. Heb zelfvertrouwen

Zeg nou zelf. Zou je verliefd worden op iemand die zichzelf een complete mislukking vindt? Nee toch? Onthoud: je moet eerst van jezelf houden voordat anderen van je kunnen houden. Kom op! Hoofd omhoog en lachen. First love yourself. Je bent leuk en aardig en grappig, daar hoeft hij alleen nog maar achter komen!

 

2. Heb humor

Je hoeft echt niet de hele tijd grappig zitten te doen (dan is het ook gelijk niet grappig meer). Maar omvallen van het lachen is toch veel leuker dan zo'n pijnlijke stilte? Oke, omvallen hoeft ook niet meteen.. Maar toch. Jongens zijn ook van het lol trappen. Tuurlijk, ze vinden je echt niet alleen maar leuk omdat je "zo onwijs grappig" bent, maar het zal echt helpen!!

 

3. Wees relaxed

Sorry hoor, maar als jij er versteend bij staat, wordt hij er ook niet leuker op!! Hij moet zich niet voelen alsof hij altijd eerst het gesprek moet beginnen, of iets wat net zo erg is. Wees lekker relaxed, lach om zijn grapjes en ga vooral niet moeilijk doen. Doe alsof je samen met je beste vriendin bent in plaats van met de liefde van je leven (oke, doe wel iets minder raar).

 Zo wordt de sfeer gelijk veel ontspannender en zie je gelijk of jullie bij elkaar passen. Als jullie gewoon grapjes maken en jullie je goed voelen bij elkaar (maar dat er nog steeds een superromantische, supergespannen ondertoon is) dan krijgen jullie zeker weten!!

4. Veel oogcontact

Niets is zo belangrijk als dit!! Durf in elkaars ogen te kijken. Het hoeft niet lang, het hoeft niet romantisch.. Het gaat erom dat je kijkt! Misschien is het een beetje raar om dat te doen tijdens de les, maar op een strand tijdens zonsondergang is het toch het superromantisch. En tot het zo ver is moet je toch een beetje oefenen, of niet soms?! 

Ook, als je hem niet aankijkt, denkt hij al heel snel dat je verlegen bent. Dat vinden de meeste jongens wel schattig.. MAAR. Als dit te lang duurt worden ze onzeker en gaan ze twijfelen aan zichzelf! En dat wil je echt niet, want jongens willen zich graag sterk en goed voelen.. Dus: oogcontact!!

 

5. Niet gaan roddelen

Tuurlijk, je mag best wel iets zeggen over die vage Latijn leraar.. Maar niet over die b*tch uit de derde, die haar beste vriendin in de steek had gelaten voor haar totaal niet knappe vriendje, die drugs gebruikt en trouwens ook nog vreemd gaat. (Tenzij je er een heel grappig verhaal van kunt maken, zie tip 2.)

Dan lijkt het meisje uit de derde niet de b*tch, maar jij!! Jongens denken al snel "wat een roddelende trut" en dan knappen ze af.. En dat wil je echt niet!!

 

6. Toon interesse

Zorg ervoor dat ook jij af en toe een vraag stelt (ook al hoef je dat eigenlijk niet te doen, want je stalkende BFF heeft alles al uitgezocht voor je). Jij vindt het ook niet gezellig als hij alleen maar doorpraat over zichzelf.. Zelfs als hij super interessant is.

Het gevoel dat je krijgt als de ander geen interesse toont kennen jongens ook, hoor!! Als je nerveus bent, ga je soms heel snel en heel warrig praten. Doe dat dus vooral niet. Blijf kalm (tip 3) en voer een normaal gesprek (jij vraagt, hij antwoordt, hij vraagt, jij antwoordt, jij vraagt.. Enzovoort).

Ga niet als een gek vragen stellen! Dat is niet interesse tonen. Het komt ook heel raar over, alsof je heel gretig bent of heel obsessief. Dat zijn allebei geen goede indrukken. Doe gewoon kalm. Als je niet weet waar je over moet beginnen, praat dan over school. Ja, het is echt zo'n typisch boring onderwerp, maar zo kom je wel makkelijk op andere gespreksonderwerpen die wel leuk zijn!

7. Maak gebruik van jullie gezamenlijke eigenschappen

Wat jullie gezamenlijke (karakter?) eigenschappen zijn, heb je als het goed is geleerd tijdens 6. Nu moet je het alleen nog maar in de praktijk brengen! :) Als jullie bijvoorbeeld allebei bowlen leuk vinden, organiseer een avondje bowlen! Lekker romantisch :) Als je niet meteen met alleen hem wilt gaan, ga dan met een groep. Dat is een stuk minder eng, en jullie zijn wel samen :)

Door samen dingen te doen die jullie allebei leuk vinden, krijgt hij het idee dat jullie echt goed bij elkaar passen. Dat is natuurlijk de bedoeling!! Maar net zoals met alle andere tips: don't overdo it. Hij weet ook wel dat jullie niet precies hetzelfde zijn. Als je gaat doen alsof dat wel zo is, lijk je al heel snel heel fake. En dat wil je echt niet!!

 

8. Wees jezelf!!

Deze tip is zo typisch en afgezaafd, maar dat is alleen maar omdat het echt zo is!! Je bent een superleuk, supergrappig, supercool, supergeweldig, super-alles meisje en als hij dat niet inziet is hij net zo erg als die b*tch uit de derde. Wie wil nou verkering met een persoon die niet eens weet hoeveel jij echt waard bent?! Laat hem zien hoe geweldig jij echt bent, en dat hij een enorme *&^$#@! is als hij dat niet weet. Girlpower!! :)

 

En dan zijn we alweer bij het einde. Wat kunnen we zeggen? Ga ervoor, meid!!

 

-xxx- Lauren en Olivia

—————

Terug


Onderwerp: Hoe zorg je ervoor dat hij je leuk gaat vinden?

Geen commentaar gevonden.