It's always sunny here!


De leukste DIY's

24-01-2014 20:38
Deze DIY's zijn superleuk, simpel en tegen verveling!! Veel plezier :)
 
1. Chocolade IPhone
 
Deze chocolade IPhone is beyond cool, zelfs als het een eetbare DIY is. Hier zit geen plaatje bij, maar het idee is simpel. Het enige wat je nodig hebt is: 
 
- Een siliconen IPhone hoes (een andere telefoon kan ook, wat je wilt.)
- Gesmolten chocola (maakt niet uit welke kleur).
- Veel verschillende kleuren marsepein.
 
Smelt de chocola en giet het in het siliconen hoesje. Laat het afkoelen en drogen totdat de chocola helemaal hard is. Terwijl je wacht, gebruik je de marsepein om leuke apps te creëren zoals "Foto's" en "Whatsapp." Die "plak" je op de hard geworden chocola. 
En KLAAR is je super coole, eetbare IPhone! Het is ook heel leuk als cadeau.
 
 
2. Hartjeshandschoen
 
Superleuk en chic, deze DIY is echt een favoriet (haha dat rijmt). Het is ook nog simpel. Het enige wat je nodig hebt is:
 
- Witte verf 
- Een kwastje
- Een schaar
- Een klein stuk karton
- Leren handschoenen, het liefst in een donkere kleur.
 
Je kan zelf ook variëren met de kleur van de hartjes en de handschoenen, zodat het helemaal uniek wordt! 
 
Knip een hartjesvorm uit het karton en haal de handschoenen tevoorschijn. Gebruik de uitgeknipte hartjesvorm om een hartje te verven op de handschoen (een andere vorm kan ook). Zo ga je door, totdat je net zo veel hartjes heb op je handschoen als jij wilt. Tadaaa!
 
 
3. Message In A Bottle
 
Deze is te makkelijk en te leuk om niet te doen. Je hebt maar een paar dingen nodig: 
 
- Papier, het liefst in een vrolijke kleur of met een printje.
- Een glazen fles, niet te groot.
- Draad om te "berichtjes" vast te knopen.
- Een schaar om het papier te knippen.
 
Het is heel simpel: je knipt het gekleurde papier in rechthoekjes, zodat elke rechthoekje ongeveer net zo groot is als een kaart (je weet wel, een kaart die je gebruikt bij kaartspelletjes zoals pesten).
Je schrijft er een berichtje op, bijvoorbeeld een compliment voor jezelf. Als het een cadeau voor familie of vrienden is, kan je ze bedanken voor iets wat ze hebben gedaan voor jou.
Nadat je elk berichtje heb geschreven (wel verschillende natuurlijk) rol je de "kaarten" op en maak de vast zoals op de foto.
Daarna doe je ze in de fles. Je kan ook een berichtje op de fles plakken, zoals "A Message A Day". En vanaf dan mag je elke dag een papiertje uit de fles pakken! Daarom zijn ze ook zo leuk als cadeau :) 
 
 
4. Theekop met mozaïek 
 
 
Deze is ook heel leuk als cadeau. Deze is van allemaal misschien wel de makkelijkste, sinds alles wat je ervoor nodig hebt gewoon thuis in de kast ligt: 
 
- Een marker.
- Een simpele theekop zonder print.
En dan begin je met een leuk printje op de theekop te "tekenen". Laat het goed drogen als je klaar bent, en dan is je nieuwe favoriete theekop klaar! 
 
 
5. Cute notitieboekje
 
 
We werden direct verliefd op dit super schattige notitieboekje. Je kan deze heel makkelijk maken en deze ook natuurlijk gebruiken als dagboek of agenda. 
Wat je nodig hebt: 
 
- Een simpel notitieboekje. Je hoeft niet veel geld uit te geven aan eentje met een printje of kleur, want dat zal je later niet meer zien.
- Gekleurde tape met eventueel een printje.
- Een schaar.
 
Het enige wat je nu hoeft te doen is tape afknippen en erop plakken. Doe dit zo vaak dat je de originele voorkant van het boekje niet meer ziet. Je krijgt het leukste effect als je de tape over elkaar heen plakt, dat maakt het lekker rommelig. 
Klaar is je super schattige notitieboekje!! 

6. Een superstrak, supercool notitieboekje
 
Het tegenovergestelde van nummer 5; dit notitieboekje is allesbehalve rommelig en niet in orde. Je kan zelf de kleuren kiezen, wat het nog leuker maakt om te doen!! Dit soort notitieboekje is ook te koop bij een echt merk: Jonathan Saunders.
 
 
Maar het is toch veel leuker om het zelf te maken?? 
Benodigdheden:
 
- Een simpel notitieboekjes, het liefst leer.
- Verf in de twee kleuren die jij wil.
- Witte acryl verf.
- Zwarte verf.
 
Verf eerst het notitieboekje met de witte acryl verf. Dit is belangrijk omdat anders de kleuren niet goed doorschijnen.
Daarna verf je ongeveer driekwart de kleur die jij wilt, en het andere gedeelte verf je de andere kleur. Let goed op, want er moet nog een zichtbare, rechte (nog witte) streep tussen de twee kleuren zitten. Daar verf je het zwart.
Laat het goed drogen, en klaar! 
 
 
Deze DIY's zijn natuurlijk niet van ons (ook al gaan we het zeker uitproberen!). Hier zijn de websites die we hebben gebruikt:
 
Nou, nu heb je wel genoeg DIY projecten voor na school. Veel plezier!! En: blijf lachen, zelfs als je geen goede reden kan bedenken (want hier zijn onze redenen om voor altijd vrolijk te zijn: sunshinegirls9.webnode.nl/news/twintig-redenen-om-te-lachen/!)
 
-xxx- Lauren en Olivia

—————

Terug


Onderwerp: De leukste DIY's

Datum: 09-04-2014

Door: Cenaosvw

Onderwerp: Cheap FIFA Coins:FIFA 2014 kkmcponf dhoomnxs ceudy ogxinbz


—————