It's always sunny here!


Dingen die nooit in onze tas zitten

16-03-2014 15:31

Het is altijd weer zwaar irritant: je bent even bezig met vriendinnen, om een of andere reden heb je opeens lippenbalsem/pen/wat dan ook nodig, je grijpt in je tas en je komt allemaal onnodige rotzooi tegen maar niet wat je nodig hebt. Herkenbaar? Voor ons in ieder geval wel. Hier is een lijst met dingen die nooit in onze tas zitten, tenzij we het niet nodig hebben!

 

Onze OV-chipkaart 

Ja hoor. Het is zonnig weer en er is geen wolkje in de lucht te bekennen, en dan zit ie er in. Maar als het keihard regent? Nee hoor, je moet gaan fietsen. Leuk he, dit Nederlandse weer.

 

Onze telefoon oplader

Altijd, altijd is onze telefoon leeg. Rennen naar de oplader voordat hij uitvalt, dus! Maar ja, hij zit niet in je tas. Typisch, dit.

 

Onze lippenbalsem 

Oh, kom op. We zijn meisjes. Zelfs als onze lippen mooi en zacht zijn, hebben we onze lippenbalsem nodig. Maar waar die is gebleven? Geen idee.

(Over lippenbalsem gesproken, we hebben het op dit blog een paar keer over Baby Lips gehad, we waren bijna geobserdeerd. Nu hebben we ze allebei allevijf, dus hier komt snel een blogpost/review over!)

Onze oordopjes 

Onmisbaarals het luidruchtig is tijdens een tussenuur. Je wilt even niet dat irritante geschreeuw van de jongens horen, dus je bereidt je lekker even voor op een paar minuten ontspanning met muziek. Wat blijkt? Jullie kunnen het vast al raden: ze zitten niet in hun gewoonlijke plek in je tas. Niet dat ze daar ooit zitten, maar ja.

 

Onze etui/pen

Een pen is echt essentieel, altijd! Jammer genoeg heb je hem ook niet altijd bij je...

 

Onze borstel

Wel handig voor als je s'ochtends aankomt bij school en je haren zien er niet uit dankzij het fietsen. Geen borstel of kam? Dan maar rondlopen met je bad hair day

 

Dat was het weer! Waarschijnlijk zijn we er heel erg veel vergeten, net zoals we deze dingen vaak vergeten! :)

 

-xxx- Lauren en Olivia

 

Follow my blog with Bloglovin

 

—————

Terug


Onderwerp: Dingen die nooit in onze tas zitten

Datum: 09-04-2014

Door: Cenaqzmd

Onderwerp: Fut Coins:FIFA 2014 wknzzwun oyxltlwd ihcax hgnaynt


—————

Datum: 18-03-2014

Door: DatKunJeVastWelRaden

Onderwerp: Hihihi

Leuke bloggggggggggggggggg
Lalalalalaal oh me neus dag snoepjes

—————