It's always sunny here!


Beste filmkussen ever

02-02-2014 13:24

 

Als iemand zegt “filmkus” dan zeggen wij al snel “omgggg!!!!” Serieus. Er bestaan geen betere kussen dan filmkussen. Elk meisje wil zo’n romantische, geweldige filmkus van haar eigen romantische, geweldige man. Ja, wij ook.

Jammer genoeg gaat het niet zo. En ja, dit breekt ook ons hart.

Want iedereen heeft toch recht op een eigen filmkus? Filmkussen zijn altijd all in one. Soms is het zelfs iemands eerste kus, en dan regent/sneeuwt het ook altijd, en dan hebben ze daarvoor nog een ruzie gehad. Hoezo typisch?  :)

 

Hier zetten we de aller, allerbeste filmkussen ever op een rijtje, zodat je zeker weet dat als je later zo’n romantisch zoen krijgt, dat je geluk hebt!!

 

1. Bridget Jones’ Diary

Oh, kom op. Dit is toch logisch. Kussen terwijl het sneeuwt en iedereen je aankijkt, in je panter onderbroek! Lekker Bridget!!

 

2. Titanic

Old but gold, de kus van Jack en Rose is echt onbeschrijfbaar! Wel een waarschuwing voor je deze film gaat zien: er is een hartverscheurend einde!!

3. The Holiday

Ook al een sneeuwkus dit. Samen met de tranen die Cameron Diaz eindelijk weet op te brengen is dit echt geweldig. (Sowieso, Amanda en Graham zijn een veel leuker koppel dan die Iris en Miles. Sorry, Meryl Streep. Verder ben je heel aardig.)

 

4. Mr and Mrs. Smith

Dit is toch echt de ultieme film. Gevechten, liefde, weer gevechten, opoffering en dan de kus!

 

5. Spiderman 2

De onderste boven kus is toch echt wel een van de bekendste filmkussen. Romantisch!! (Wel een beetje stalkerig, waarom volgt hij haar de hele tijd?)

 

6. The Perks of Being a Wallflower

Charlie en Sam zijn zo cute samen. Waarom kiest Sam voor Craig? Hij bedriegt haar! Sam kan echt zoveel beter…. Bijvoorbeeld Charlie… Ze passen echt goed bij elkaar… Arghhhhh.

 

7. Top Gun

Piloten zijn zo coooooool. We zijn jaloers.

8. Twilight

Kom op, zeg. Dit is toch echt wel de meest romantische film ever. Edward, here we cooome!!!!

 

9. Notting Hill

Ze passen zo goed bij elkaar… Het is zo zielig voor Anna als hij haar eerst afwijst.. En dan niet!!!! *vreugdedans*

 

10. What happens in Vegas – The Jackpot

Iedereen wilt toch zo’n vrije,  grappige relatie? Het is zo romantisch als hij haar helemaal achternagaat, alleen om te zeggen hoeveel hij van haar houdt… En dat hele vuurtorengedoe is ook zo cute!!

 

Ahhh. Natuurlijk, het gaat echt niet gebeuren dat “normale” meisjes zomaar een filmkus krijgen.. Maar wij zijn niet normaal, wij zijn abnormaal gek :) Kom maar op met je filmkus!!

-xxx- Lauren en Olivia

—————

Terug


Onderwerp: Beste filmkussen ever

Geen commentaar gevonden.