It's always sunny here!


Beauty foods: eten waar je mooier van wordt

16-02-2014 10:55

 

 Natuurlijk, we zijn mooi zoals we zijn. Maar het helpt niet bepaald als je acht repen chocola per dag naar binnen werkt: dan wordt je gewoon dik en krijg je puistjes. Maar: dit werkt ook omgekeerd. Er zijn dus gerechten die je iets “lelijker” maken, maar ook voedingswaren die je nog mooier maken!! Vreten dus. Hier een lijst van wat je het best kan eten om een natural beauty look te behouden.

 

 

Griekse yoghurt

Klinkt misschien onwaarschijnlijk, maar wetenschappers zweren dat het een geweldig product is. Er zitten veel eiwitten in, het smaakt lekker en het haalt je wallen weg! Eten.

 

Water

Zoveel beroemdheden hebben ons al verteld dat water het beautygeheim is. En, even eerlijk? We dachten dat ze logen. Water? Kom op, zeg. Maar nu zeggen zelfs de beste beauty wetenschappers dat water eerlijk waar heel goed is voor je huid. Als je het beste uit je huid wilt halen, drink dan acht glazen per dag. Moeilijk? Eet iets heets zoals rode curry, dan ga je als vanzelf water drinken.

Oesters

Oesters zitten vol met zink, wat je “olie productie” reguleert. Dat betekent dus dat je minder snel acne en puistjes krijgt. Woohoo.

 

Rode paprika

Rode paprika zit vol met stoffen die geweldig voor  je huid zijn, zoals vitamine C. Er is bewezen dat de mensen die het meest vitamine C binnenkrijgen, de mooiste, egaalste huid hebben.

Wortels

Iedereen weet inmiddels dat in de zon zitten slecht voor je huid is. Je kan elke dag een halve fles zonnebrandcrème op je gezicht smeren, maar je kan ook wortels eten. Ze beschermen je huid tegen UV stralen en verminderen rode plekjes. En je hoeft wortels ook niet per se als hoofdgerecht te eten, naast de frietjes. Je kan ook worteltaart eten, bijvoorbeeld.

 

Zalm

Zalm zit vol met Omega 3. Dat is een stof die stress vermindert, je slimmer maakt en je humeur verbetert. En als je stressvrij en happy bent, ben je toch al ongelofelijk mooi van jezelf?

 

Komkommer

In komkommer zit veel vitamine A, C en K en het bestaat 90% uit water. Ook zit er het stofje Potassium in. Potassium houdt de huid jong, soepel en strak. Daarom wordt  komkommer ook vaak gebruikt bij beautybehandelingen.

 En nu vreten maar!! Hopelijk worden jullie er mooier van :)

 

-xxx- Lauren en Olivia

—————

Terug


Onderwerp: Beauty foods: eten waar je mooier van wordt

Datum: 24-02-2014

Door: Thyra

Onderwerp: Hee

Hahahaah coole site guys x Thyra

—————

Datum: 25-02-2014

Door: Lauren en Olivia

Onderwerp: Re:Hee

Dankje x

—————